Izrada logotipa

Vaš imidž će biti urezan u svijesti Vaših kupaca, a kada je riječ o brendiranju, logotip predstavlja najvažniji element.

Zatraži ponudu

Potreban Vam je logo?

izrada logotipa

Vi kao vlasnik tvrtke/organizacije/udruge odgovorni ste za marketing i promoviranje poslovanja kako bi se ostvarili postavljeni ciljevi. Brendiranje Vaše tvrtke je bitna komponenta. Vaš imidž će biti urezan u svijesti Vaših kupaca, a kada je riječ o brendiranju, logotip predstavlja najvažniji element.

Njegova snaga leži u vizualnoj prirodi. Istraživanja su pokazala da ljudi prepoznaju i povezuju se sa slikama brže nego s tekstom, a u današnjem svijetu multimedije, to vrijedi više nego ikada. Imati bilo kakav logotip, međutim, nije dovoljno za stvaranje identiteta marke. Loše smišljen logotip može vrlo lako uništiti sliku vaše tvrtke. S druge strane, pažljivo dizajniran logotip može komunicirati s javnošću i pokazati koliko vrijedi Vaša tvrtka ili proizvod.

Logotip je glavna vizualna komponenta u ukupnom vizualnom identitetu, a pojavljuje se na memorandumima, web stranicama, posjetnicama i u oglašavanju. Iz tog razloga, dobro dizajniran logotip može doprinijeti poslovnom uspjehu, a nekvalitetan logotip može se činiti amaterski i odbiti potencijalne kupce.

Za dizajn savršenog logotipa tvrtke, ne morate potrošiti mnogo novca. Ali morate potrošiti vrijeme i energiju kako bi pažljivo razmotrili što želite da logotip kaže o Vašoj tvrtki.