Registracija domena

Naša osnovna namjera je pružiti svojim klijentima maksimalnu informatičku podršku. Obratite nam se sa svojom idejom i mi ćemo Vam pomoći u realizaciji.

Zatraži ponudu

Što je domena?

Domena je Internet adresa Vaše tvrtke, isto kao što koristite kućnu adresa tvrtke kako bi pronašli svoje urede, naziv domene se koristi za pronalaženje vaše web stranice na internetu.

Važno je da zapamtite da morate imati naziv domene tako da se Vaše web stranice mogu pronaći na internetu. S obzirom na to, Važno je odabrati naziv domene koji je lako pamtljiv i relevantan.

Aritos za svoje klijente vrši registraciju domene. Svaka domena registrirana je na ime klijenta i plaća se u godišnjim intervalima. No, iznos ne plaćate nama, nego jednom od ovlaštenih CARNet i EURid registrara. Mi ćemo, u dogovoru s Vama, obaviti posao registracije.

Koju domenu odabrati?

domene

Ako posjedujete tvrtku, obrt ili udrugu možete registrirati besplatnu .hr domenu. Važana činjenica kod besplatnih .hr domena je da ste ograničeni u njenom nazivu, a to je da mora sadržavati registrirano ime ili registriranu kraticu imena pravne osobe. Više o tome možete saznati u Pravilniku za registraciju .hr domena.

Ako želite .hr domenu, a ne odgovara Vam naziv koji možete dobiti kao besplatni, postoji opcija naplatne .hr domene.
Svaka fizička osoba sa stalnim prebivalištem na teritoriju Republike Hrvatske ima pravo registrirati jednu naplatnu .hr domenu. Tvrtke mogu registrirati do 9 naplatnih .hr domena bez ograničenja u nazivu domene. Udruge, obrti i samostalne djelatnosti mogu registrirati 1 naplatnu .hr domenu bez ograničenja u nazivu domene, bitno je jedino da domena već nije registrirana.
Cijena naplatne .hr domene je 625,00 kn/god (navedna cijena druge tvrtke, pa je podložna promjenama).

Također možete odabrati neku od popularnih, a jeftinijh od naplatne .hr domene, kao što su .com, .net, .org, .biz, .info, .eu, itd.
Ovisno o odabranoj, ali cijene se kreću oko 90,00 kn/god.

Web paketi

Ako trebate web stranicu provjerite
i naše web pakete.

  • MiniWeb
  • MidiWeb
  • MaxiWeb
  • ShopWeb
  • ReserveWeb
  • TourWeb
  • Go!Web
  • KnotWeb