Reference

KAIN Šestak

Web stranica

KUD HŽ Varaždin

Web stranica

Osobna stranica Dario Grd

Web stranica

Osobna stranica Petra Grd

Web stranica

MNK Junajted

Web stranica i aplikacija

Arđent d.o.o.

Web stranica

Šmit Electronic d.o.o.

Web stranica i aplikacija

SBOX Technology

Web stranica

Atlas Tours d.o.o.

Web stranica i aplikacija

Hotel Garić

Web stranica i aplikacija

SF klima, grijanje

Web stranica

OrebClub International L.t.d.

Web stranica

Vjenčanje Petra i Dario

Web stranica i aplikacija

 • Za potrebe firme Dario je izradio dvije internet stranice, a jedna od njih je funkcionalni i aktivan web shop. U samom početku naše suradnje bila je vidljiva njegova profesionalnost, vještina i brzina. Svaku želju inovativno je pretvarao u stvarnost pa čak i potpunu automatizaciju te integraciju postojećeg poslovnog rješenje sa web shopom.
  Za svaki zadak ima vrlo informativan i individualan pristup pa ubrzo shvatite da niste dio šablone kao na mnogim drugim mjestima. U moru web developera, Dario se svakako izdvaja svojim bogatim znanjem te brzom realizacijom svake vaše vizije. Privatnost i sigurnost kod njega su na prvom mjestu. Daria mogu preporučiti svima koji žele samo najbolje.

  Boris Nociar
  Boris Nociar Šmit Electronic d.o.o.
 • Od nedavno internet bespućima cirkulira i naša web stranica na koju smo izuzetno ponosni. Za tvrtku koja nam je to omogućila, izradila specijalizirani sustav koji je maksimalno prilagođen našim potrebama i realizirala čitav taj projekat imamo samo riječi hvale. Pristupačnost glavnog programera i njegova želja, volja, trud i strpljenje da u potpunosti zadovolji sve naše zahtjeve i prohtjeve glede izgleda stranice bila je nevjerovatna i na tome mu još jednom ovim putem iskreno zahvaljujemo. Naravno, veselimo se i daljnjoj suradnji i toplo preporučamo svakome kome je potrebna usluga vezana uz izradu web aplikacija bilo koje vrste.

  Dalibor Leskovar
  Dalibor Leskovar MNK Junajted Varaždin, predsjednik
 • Iskoristio bih ovu priliku da Vam se zahvalim na odlično odrađenom poslu postavljanja službene stranice KUD-a Hž. I više smo nego zadovoljni, kako samim izgledom, tako i svim ostalim aspektima od preglednosti i funkcionalnosti do samog sadržaja kojeg nudi stranica svim posjetiocima. Još jednom, sve pohvale i veliko hvala.

  Krunoslav Drožđek
  Krunoslav Drožđek KUD HŽ Varaždin, predsjednik